Users from can Shop at our Store. Close

Din varukorg (0)
Frakt
Vid beställning
Total
0.00 kr

Vad är en PopSockets Grip? (Hint: Expanding Magic)

PopSockets Grips är ett trendigt tillbehör till dina mobila enheter. PopSockets Grips ger dig ett säkert grepp om din telefon både när du skriver, tar kort eller filmar. PopSockets Grips fungerar även som ett stativ både i liggande och stående format och du kan linda dina in-ear hörlurars kabel runt de så du slipper kabeltrassel. Expandera för att använda och tryck ihop för att förminska. 

 

    • Bättre grepp förenklar hantering och minskar risken för att tappa enheten.
    • Fungerar även som stöd för din enhet.
    • Linda dina in-ear hörlurars kabel rund dem så du slipper kabeltrassel.
    • Köp till en PopSockets Mount för montering tex i bilen.
    • Se och lär hur PopSockets Grips gör din enhet bättre!

Ett grepp, ett stativ och mycket mer…

Montera en eller flera PopSockets Grips på baksidan av nästan vilken mobil enhet som helst när du behöver ett bättre grepp, ett stativ, en kabellinda eller bara något att ta på.

PopSockets Grips gör inte bara fantastiska hållare och stativ för din mobila enhet utan gör dom även bekvämare och säkrare att hantera. PopSockets Grips fäster inte på alla enheter eller skydd -- speciellt de som är tillverkade av silicon eller har ett skydd mot vatten -- fäster dock på det mest vanliga enheter och fodral. Köp till en PopSockets Mount som går att fästa på nästan vilken vertikal yta som helst, såsom instrumentpanel, spegel, sänggavel, kyl/frys m.m för bekväm hands-free visning.

Oavsett om du placerar PopSockets på ditt Nintendo 3DS för spel, din GoPro för extra grepp i vattnet eller på spegeln i sovrummet för att hänga smycken, är möjligheterna oändliga. Var fäster du din PopSockets Grip? Låt oss veta på Facebook eller Instagram.

PopSockets funktioner: telefon grepp, video chat, tablet grepp, stativ, meddelande grepp, kabellinda